Palvelut

Kotitaloudet

Aurinkopaneeleilla voit tuottaa osan käyttösähköstäsi energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Kotitalouksille suunnatut pakettimme ovat yleisimmin kokoluokassa 3,0 – 10 kWp. Järjestelmän koko räätälöidään kuitenkin aina kohteen sähkönkulutuksen mukaan niin, että järjestelmän taloudellinen hyöty saadaan maksimoitua. Mitoituksessa on hyvä ottaa myös huomioon esim. tulevaisuudessa hankittava sähköauto tai muut sähkönkulutukseen merkittävästi vaikuttavat tekijät. Meiltä saat aina tarkat mallinnukset kohteestasi tuottoarvioineen. Asioidessasi meidän kanssa tiedät takuulla mitä tulet saamaan.

Tuottamalla itse osan käyttösähköstäsi, olet omavarainen energiantuottaja ja saat samalla taloudellista säästöä. Oikein mitoitetulla järjestelmällä voidaan kattaa jopa 20-35% vuotuisesta kokonaiskulutuksesta. Aurinkoenergian hyödyntäminen edistää myös ympäristöystävällisyyttä. Hankinta on sinulle helppo, sillä toimitamme aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen -palveluna maan laajuisesti.

Pyydä tarjous tai ole yhteydessä asiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse, niin kartoitamme kohteesi ja teemme sinulle tarjouksen aurinkopaneeleista. Alustavan tarjouksen saat meiltä erittäin nopeasti jopa ilman käyntiä kohteessa.

Näin asennamme aurinkopaneelit omakotitaloon

  • Aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan aina tarpeen mukaan asiantuntijamme toimesta.
  • Asennustyöt sujuvat kannaltasi helposti ja vaivattomasti – asennamme koko järjestelmän useimmissa tapauksissa vain yhdessä päivässä!
  • Sopiessamme kiinteän hinnan, tiedät mitä järjestelmä sisältää ja maksaa.
  • Paikat jäävät siistiin kuntoon ja opastamme kuinka uusi aurinkosähköjärjestelmäsi toimii.

Maatilat

Aurinkopaneelit sopii maatiloille erinomaisesti. Maatilat ovat yksi parhaimmista kohteista aurinkoenergian hyödyntämiselle. Suurella osasta maatiloista kulutusprofiili sopii aurinkoenergian hyödyntämiseen, jolloin kulutus sekä aurinkoenergian tuotanto kohtaavat erittäin hyvin.

Maatiloilla aurinkoenergian kannattavuus on erittäin korkealla tasolla. Takaisinmaksuajat liikkuvat 5-10 vuoden välissä. Hyvää kannattavuuttaa tukee korkea 40 prosentin investointituki, mutta myös aikaisemmin mainittu kulutuksen sekä tuotannon reaaliaikainen kohtaaminen. Toimitamme asiakkaillemme aina tarkat investoinnin kannattavuuslaskelmat joka tekee tuen hakemisesta vaivatonta. Tuki on voimassa 2 vuotta joten aurinkopaneeliprojektin suunnittelun voi aloittaa vaikka samantien.

Yritykset & liikekiinteistöt

Aurinkopaneelit sopii yrityskohteisiin erinomaisesti. Suurella osasta yrityksiä kulutusprofiili sopii aurinkoenergian hyödyntämiseen, jolloin kulutus sekä aurinkoenergian tuotanto kohtaavat erittäin hyvin.

Yrityskohteissa sekä liikekiinteistöissä aurinkoenergian kannattavuus on erittäin korkealla tasolla. Takaisinmaksuajat liikkuvat 5-10 vuoden välissä. Hyvää kannattavuuttaa tukee 20 prosentin energiatuki, mutta myös aikaisemmin mainittu kulutuksen sekä tuotannon reaaliaikainen kohtaaminen. Toimitamme asiakkaillemme aina tarkat investoinnin kannattavuuslaskelmat joka tekee tuen hakemisesta vaivatonta. Autamme myös tarvittaessa energiatuen hakemisessa.

Taloyhtiöt

Taloyhtiön sähkön kokonaiskulutus koostuu taloyhtiön kiinteistösähköstä sekä asuntojen kuluttamasta sähköstä. Jokaisella asunnolla on oma sähkömittari ja sähkösopimus. Taloyhtiöllä on oma mittarinsa ja sähkösopimuksensa kiinteistösähköstä.

Taloyhtiössä voi tuottaa aurinkosähköä eri tavoin. Yleisintä on, että taloyhtiö omistaa ja ohjaa järjestelmää ja hyödyntää tuotannon kiinteistösähkön kulutuksessa. Kiinteistösähköä on esimerkiksi hissien, ilmastoinnin, yhteisten tilojen valaistuksen ja taloyhtiösaunan käyttämä sähkö.

Taloyhtiön siirtyessä esimerkiksi öljylämmityksestä maalämpöön on aurinkopaneelien hyödyntäminen maalämpöpumpun sähkönkulutukseen osoittautunut erittäin hyväksi ratkaisuksi

Mikäli olette harkinneet taloyhtiössänne aurinkopaneelien hankkimista autamme mielellämme investoinnin suunnittelussa. Meiltä saatte aina tarkat investoinnin kannattavuuslaskelmat joka helpottaa päätöksentekoprosessianne.